19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Cadavrul unei fetiţe de şase ani a fost găsit într-o pungă, pe fundul Oceanului Atlantic

Citește și:

Un cadavru găsit într-o pungă pe fundul oceanului Atlantic, în largul Tenerife ar fi în primă instanţă cel Oliviei Gimeno, o fetiţă în vârstă de șase ani, după spusele anchetatorilor. Aceasta nu a mai fost văzută de când tatăl său a răpit-o alături de sora ei, Anna, pe data de 27 aprilie.

Fetiţă care priveşte în zare.

Cadavrul, despre care se crede că este cel al Oliviei, a fost găsit într-o geantă sport, în adâncurile oceanului. strâns legată de o ancoră. Autorităţile au declarat că „în așteptarea unor teste medico-legale concludente, corpul ar putea corespunde Oliviei, tânăra care a dispărut pe 27 aprilie împreună cu sora ei de un an.”

Conform dailymail.co.uk, corpul a fost găsit de o navă de căutare Angeles Alvarino, la miezul zilei, la aproximativ 1.000 de metri sub apă, la trei mile de coasta Tenerife. Alături era o altă geantă sport goală. O actualizare tragică are loc la câteva ore după ce o navă de salvare spaniolă a găsit un cilindru de oxigen și un scaun de siguranță pentru copii, care aparţine Annei.

Rapoartele locale susțin că Gimeno s-a dus la casa doamnei Zimmerman în jurul orei 17:00 pe 27 aprilie, luând-o pe Anna şi mai apoi pe Olivia de la un curs de germană. Copiii ar fi trebuit să se afle acasă la tată, dar când mama a sosit mai târziu în acea seară pentru a-i lua înapoi, nimeni nu a răspuns la ușă. Cei doi au vorbit în repetate rânduri la telefon pe parcursul nopții, timp în care el şi-a ameninţat fosta soţie, susținând de mai multe ori că nu-şi va mai vedea copiii.

În jurul orei 19:30, tatăl a fost văzut la portul de agrement local fără copii, încărcând valize și saci pe barcă. Vasul gol a fost găsit în ziua următoare după ce a aruncat ancora de pe Puertito de Güímar. Rapoartele locale sugerează că Gimeno a fost ajutat de cel puțin un alt suspect în efectuarea acestei răpiri premeditate.

Realitatea sfâşietoare înlătură speranţa

O uriașă campanie de socializare a fost lansată când a apărut prima dată cazul, într-un efort disperat de a ajuta și a sprijini mama fetelor. Jose Manuel Bermudez, primarul Santa Cruz din capitala Tenerife, a anunțat un minut de tăcere pentru Anna și Olivia, vineri la prânz.

Președintele Insulelor Canare, Angel Victor Torres, a adăugat: „Săptămâni în speranța de a primi vești pline de speranță și astăzi primim cele mai proaste posibile care să ne înghețe sufletul, despre fetele din Tenerife, Anna și Olivia.”

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Parlament: Plen reunit la ora 15,00; rapoartele Avocatului Poporului şi CNA – pe ordinea de zi

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, marţi, în şedinţă comună, de la ora 15,00, printre punctele înscrise pe ordinea de zi aflându-se raportul Avocatului Poporului, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: