19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Boc: Untold reprezinta victoria asupra pandemiei, victoria simbolica a noii normalitati asupra pandemiei

Citește și:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, la Zalau, ca organizarea Untold in acest an „reprezinta victoria asupra pandemiei, victoria simbolica a noii normalitati asupra pandemiei”. Primarul a rpecizat ca evenimentul va fi un succes, insa a mentionat ca drumul sigur spre festival, spre orice festival, trece prin vaccinare.

Emil Boc a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Zalau, cum va atrage turistii la Untold, avand in vedere ca in acelasi timp este anuntat un festival la Bucuresti si a afirmat: „Untold reprezinta victoria asupra pandemiei, victoria simbolica a noii normalitati asupra pandemiei. Am inteles ca doar in prima zi s-au vandut peste 10.000 de bilete pentru Untold. Sunt convins ca va fi o editie de succes asa cum au fost si celelalte”.

Primarul a mentionat ca sunt binevenite cat mai multe evenimente de calitate.

„Viziunea noastra nu este ca altele sa nu existe, dimpotriva sa existe si la Bucuresti, si la Constanta (…) Avem nevoie de evenimnte de calitate in toata tara”, a mai declarat primarul din Cluj-Napoca.

„Untold a reutit sa-si creeze acest brand pornind de la Capitala Culturala a Tineretului, in 2015, si am reusit sa ridicam stacheta in fiecare an. Daca putem, mergem la amandoua, dar participarea la fiecare dintre ele trece prin vaccinare”, a adaugat Emil Boc.

Acesta a mentionat ca participarea la orice festival este conditionata de vaccinare: „Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare”.

Editia de anul acesta a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca in luna septembrie.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Ministrul Mediului, despre intervenția rapidă în cazul urșilor care vin în zone locuite: Obligația noastră este să apărăm cetățenii

Tanczos Barna a declarat, luni, că propunerea legislativă privind intervenţia imediată în cazul urşilor care vin în zonele locuite va fi discutată în coaliţia de guvernare. Ministrul Mediului a subliniat că nu este vorba despre o ”vânătoare de trofee”, ci că instituția pe care o conduce are obligația să apere cetăţenii. ...

Din aceeași categorie: