19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Blocaj pe centura Buzăului, vineri după-amiază, după inundarea pasajului de sub podul Mărăcineni VIDEO

Citește și:
Ploaia care s-a abătut peste municipiul Buzău a fost curată, fără grindină, astfel că nu s-au înregistrat pagube. Probleme au fost pe şoseaua de centură, după ce s-a format o baltă adâncă sub pod, în dreptul restaurantului Garden.
Câteva maşini au rămas înţepenite după ce le-a intrat apă la motor. Şoferii lor au apelat la ajutor pentru a le fi tractate maşinile din apa adâncă de peste jumătate de metru. 
Din cauza blocajului, pe şoseaua de centură s-au format coloane mari de autovehicule, fiind şi un interval cu trafic intens pe drumul naţional DN2 E85.
În zona Bisericii Banu, vântul puternic a rupt mai multe crengi dintr-un copac. Buzăul este sub cod galben de ploi însemnate până duminic seara, dar şi sub o informare de vreme rea.

În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi, izolat, grindină.
”Aceste fenomene se vor semnala îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în sudul, centrul şi estul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25…50 l/mp”, arată ANM.
Instabilitatea atmosferică va fi la fel de accentuată până la sfârşitul săptămânii.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Portugalia nu poate să revină la normalitate: Lisabona și Braga rămân cu restricții, din cauza numărului mare de infectări

Portugalia a avansat de luni spre o nouă fază de relaxare a restricţiilor, în care telemunca nu va mai fi obligatorie iar restaurantele vor putea ţine deschis până la ora 01:00 noaptea, deşi patru mari regiuni ale ţării, ce includ Lisabona şi Braga, nu vor putea trece la această Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: