19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Benjamin Pavard vrea să-și bată colegii de la Bayern Munchen în primul meci de la Euro: ‘Nu va exista niciun cadou, dacă va trebui să pun piciorul, o voi face’

Citește și:

Fotbalistul francez Benjamin Pavard a asigurat că nu le va face „niciun cadou” coechipierilor săi de la Bayern Munchen în timpul meciului pe care „les Bleus” îl vor disputa marţi împotriva Germaniei, în cadrul Grupei F de la EURO 2020, transmite AFP.

„La echipa de club sunt prietenii mei, dar în timpul unui meci vom fi adversari. Nu va exista niciun cadou, dacă va trebui să pun piciorul, o voi face. Acest meci împotriva Germaniei este excitant, în plus are loc la Munchen, nu va fi un meci uşor împotriva unei foarte bune echipe a Germaniei. Vom trata meciul la fel ca oricare altul, nu vom pune pe noi o presiune aparte”, a declarat fundaşul, campion mondial cu selecţionata Franţei în 2018, scrie agerpres.ro.

Întrebat dacă au dreptate cei care spun că Germania nu mai are nivelul de altădată, Pavard a răspuns: „Nu sunt mai slabi. Este adevărat, au avut o perioadă nu atât de bună, însă redevin ceea ce au fost. Au convocat din nou jucători foarte importanţi ca Hummels şi Muller, au şi tineri de calitate. Pentru mine nu sunt mai slabi ca înainte.”

El nu se teme de ostilitatea publicului: „De-abia aşteptăm asta, să avem suporteri. Pentru mine nu e grav, pot să mă huiduie, să mă înjure, voi apăra acest tricou albastru, acest cocoş, şi voi da totul ca să fiu cât mai performant şi să câştig la Munchen cu echipa Franţei.”

„Pentru mine nu suntem singurii favoriţi (la câştigarea EURO 2020 – n. r.), mai sunt Portugalia, Germania, Belgia. (…) Facem parte dintre favoriţi, dar mai sunt şi alţii”, a spus Pavard.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Parlament: Plen reunit la ora 15,00; rapoartele Avocatului Poporului şi CNA – pe ordinea de zi

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, marţi, în şedinţă comună, de la ora 15,00, printre punctele înscrise pe ordinea de zi aflându-se raportul Avocatului Poporului, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: