19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Bătaie între elevi de clasa a 5-a, în Constanța. Totul a fost filmat de colegii de clasă

Citește și:

La Școala 23 din Constanța a fost o încaierare între elevii de clasa 5, surprinsă de aceștia cu telefoanele mobile, informează Replica de Constanța.

În imagini se vede cum un elev este hărțuit de un grup de colegi, în timp ce stă liniștit în bancă.

La un moment dat, simțindu-se umilit de comportamentul celorlalți care îl imitau și îl îngânau, elevul în cauză a încercat să îl lovească pe un alt copil foarte vocal.

Inspectorul șef a cerut un raport cu privire la incident, pentru a lua măsuri.

Episoadele de bullying devin din ce în ce mai dese în țara noastră.

Un elev din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei

În urmă cu o săptămână, un elev de la Școala George Bacovia din București s-a aruncat de la etaj. Într-o pauză, copilul şi-a luat avânt şi a sărit pe geamul clasei, în timp ce alţi copii îl filmau cu telefoanele mobile, iar alţii îl îndemnau să sară şi îi spuneau că nu are curaj.

După ce s-a prăbuşit pe pământ, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, elevul a rămas întins, în timp ce unii dintre colegii lui i-au anunţat pe profesori care, la rândul lor, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, acolo unde medicii au stabilit că, rănile suferite nu sunt grave. 

De pe patul de spital băiatul a povestit că a fost umilit vreme îndelungată de colegii săi și că a încercat să atragă atenția profesorilor asupra acestui fapt în mai multe rânduri, însă i s-a transmis ”să stea în banca lui”. 

Mama băiatului spune că acesta are nevoi speciale și necesită atenție sporită, atât din punct de vedere psihologic, cât și academic. 

Profesoara adolescentului a declarat că este adevărat că, în pauze, elevii nu sunt supravegheați. 

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

În direct pe PRO TV, PRO X și VOYO, românii au urmărit calificarea Italiei și Țării Galilor în următoarea etapă!

Prima zi din ultima etapă a grupelor a început spectaculos cu două meciuri puternice și cu 2 victorii care au clarificat clasamentul final din grupa A. ...

Din aceeași categorie: