19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Avertizare RO-ALERT de Cod portocaliu cu averse însemnate, descărcări electrice și intensificări ale vântului în Capitală: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție”

Citește și:

Autoritățile au emis un mesaj de tip RO-ALERT, vineri, pentru o avertizare de Cod portcaliu care este valabilă între orele 18:10 și 19, în Capitală, și care se manifestă prin averse însemnate, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

„Alertă Extremă. AVERTIZARE METEO COD PORTOCOALIU – averse însemnate, descărcări electrice, intensificări ale vântului. Perioada de manifestare 11.06.2021, între orele 18:10 – 19:00. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Urmați instrucțiunile autorităților. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU, IGSU și ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, se arată în mesajul autorităților.

știre în curs de actualizare

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson au fost contaminate, iar OMS face precizări

Problemele de contaminare detectate la o unitate de producţie de vaccinuri anti-COVID-19 din SUA, care au determinat distrugerea a milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson, nu afectează distribuirea globală a acestor produse, care este coordonată de Organizaţia Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: