19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Anunț umanitar: O fețiță de 12 ani din Buzău suferă de o boală rară – Își dorește o viață normală

Citește și:

​O fetiță de 12 ani din satul Policiori, comuna Scorțoasa, județul Buzău, are nevoie de o operație costisitoare. Elena-Monalisa suferă de o boală rară și vrea să ducă o viață normală.

Văduva Elena-Monalisa, 12 ani, a fost diagnosticată cu scolioză congenitală malformativă cervico-toracală. Sindromul Klippel Feil.

Are nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare. Este o fetiță care visează la o viață normală și care are nevoie de ajutor.

Donațiile se pot face în contul mamei: Cristina Oana Văduva. RO48 RZBR 0000 0600 2256 7064 (lei), deschis la Agenția Orizont din Buzău.

Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Fosta soție a lui Jeff Bezos a donat miliarde de dolari. Averea de zeci de miliarde obținută în urma divorțului. „Este bine ca bogăția...

Fosta soție a lui Jeff Bezos, miliardara MacKenzie Scott, care a moștenit 60 de miliarde dolari în urma divorțului, a făcut donații în valoare de peste 2 miliarde. Articolul Fosta soție a lui Jeff Bezos a donat miliarde de dolari. Averea de zeci de miliarde obținută în urma divorțului. „Este bine ca bogăția să nu fie concentrată într-un număr mic de mâini”  apare prima dată în Romania TV. ...

Din aceeași categorie: