19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Analize gratuite pentru femei, toată săptămâna viitoare. Unde se face testul pentru depistarea cancerului

Citește și:

Astfel, femeile cu vârsta între 25 şi 64 de ani pot face gratuit un test Babeş Papanicolau, pentru depistarea cancerului de col uterin, chiar dacă sunt sau nu asigurate medical.

Test Papanicolau gratuit, în perioada 14-19 iunie

De asemenea, o altă condiţie este ca ele să nu fi făcut această analiză în ultimii cinci ani şi să nu fie diagosticate cu cancer de col.

Pentru femeile interesate, acesastă analiză medicală gratuită se face la o unitate mobilă din Şoseaua Pantelimon, în sectorul 2.

„???ţ? î???? ?? ş? ?? ???? ?ă î??????ă? ?ă ???????ţ? ?????? ????ş ???????????, ???????, î???? ?? ş? ?? ?????, ?? ?????????? ??:?? – ??:??, î? ??????ş??, Ş?????? ??????????, ??. ???, în cadrul unei campanii realizate prin Programul Național de Screening al cancerului de col uterin*.

Test Papanicolau gratuit, şi pentru femeile neasigurate medical

? ????? Unitatea mobilă a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București va fi prezentă în București, Șos. Pantelimon, nr. 301, în incinta DGASPC Sector 2. 

??? ?? ????????ă ????? ????????

? femeile care ???? ??? ?? ????????? și care nu au efectuat un test Babeș-Papanicolau în ultimii 5 ani;
? femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani, care nu au diagnostic confirmat de cancer de col uterin, asimptomatice sau fără antecedente sugestive pentru patologia de cancer de col uterin.

*??????ă ???????? ???? ??? ??????????? ????-? ??????ş??-?????”, se arată în comunicat transmis, vineri, presei.
 

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Un tablou pictat de cântăreţul britanic David Bowie scos la licitație

Un tablou pictat de cântăreţul britanic David Bowie, cumpărat cu 5 dolari canadieni de către un particular dintr-un magazin caritabil, a fost scos la licitaţie online marţi şi a depăşit rapid estimarea, care a început de la 9. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: