19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Amendă de 30.000 de lei şi basculanta confiscată pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Capitalei

Citește și:

Un șofer de basculantă, surprins aruncând moloz pe un teren de la marginea Capitalei, a fost amendat cu suma de 30.000 de lei, iar vehiculul i-a fost confiscate, informează Poliția Locală, într-o postare pe Facebook.

Amendă de 30.000 de lei şi basculanta confiscată pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Capitalei

Şoferul basculantei de 12 tone a fost surprins de poliţiştii locali din cadrul DGPLCMB în timp ce bascula deşeurile pe o proprietate privată din Sectorul 1 al Capitalei. În urma verificărilor, poliţiştii locali au constatat ca basculanta aparţine unei firme de transport „recidivistă”. Potrivit sursei citate, în luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiaşi societăţi a fost surprins, tot de către poliţiştii locali ai DGPLCMB, în timp ce arunca deşeuri rezultate din construcţii în acelaşi loc.

„Atunci, inspectorii Poliţiei Locale Bucureşti au sancţionat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului. Astăzi, sancţiunea a fost mai drastică. Poliţiştii locali au solicitat sprijinul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Bucureşti care, pe lângă amenda de 30.000 de lei, a dispus şi confiscarea autobasculantei”, au scris polițiștii, pe Facebook.

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: