19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Alte peste 100.000 de doze de vaccin pentru Republica Moldova. Maia Sandu: Datorită donațiilor oferite de România, fiecare cetățean care dorește să se vaccineze are posibilitatea să o facă (FOTO)

Citește și:

Guvernul României a trimis, vineri, încă 100.800 de doze de vaccin anti-COVID-19 în Republica Moldova. „Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiționat de la începutul acestei crize sanitare”, a declarat președinta Maia Sandu, care a explicat că, datorită donațiilor românești, autoritățile din stânga Prutului au reușit să asigure necesarul de vaccin „astfel încât fiecare cetățean care dorește să se vaccineze să aibă această posibilitate”.

România, o nouă donație de vaccin pentru cetățenii Republicii Moldova. Ce a declarat președinta Maia Sandu

 

„Astăzi Guvernul României a mai trimis în Republica Moldova un lot de 100.800 de doze de vaccin împotriva Covid-19. Datorită acestei donații, dar și celor anterioare oferite de România, am reușit să ne asigurăm țara cu vaccin, astfel încât fiecare cetățean care dorește să se vaccineze să aibă această posibilitate. Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiționat de la începutul acestei crize sanitare. Acum e important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om vaccinat crește speranța că vom reuși să ieșim din această criză pandemică și să revenim la normalitate. Avem multe de făcut împreună!”, a scris președinta Republicii Moldova, vineri, pe Facebook.

De la debutul pandemiei de COVID-19, autoritățile din Republica Moldova au depistat pe teritoriul țării peste 255.000 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2. Circa 6.150 de persoane testate pozitiv au decedat, în timp ce mai bine de 248.500 au fost declarate vindecate, arată datele centralizate vineri seară de Worldometer.

 

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Probleme mari pentru Revolut: Pierderile platformei financiare s-au dublat

Platforma financiară britanică Revolut a anunţat luni că pierderile sale s-au dublat la peste 200 de milioane de lire sterline (278 milioane de dolari), din cauza costurilor administrative de la investiţiile în mecanisme de control al riscului şi al conformităţii, transmite Reuters, Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: