19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Alfred Simonis (PSD): Apostolii incompetenței de la USR mint cu nerușinare pentru a justifica urecheala Comisiei Europene pe PNRR. Ghinea, lasă minciunile! Dă-ți demisia. Ești zero!

Citește și:

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, l-a îndemnat pe Cristian Ghinea să demisioneze din funcția de ministru al Proiectelor și Investițiilor Europene, pe care l-a acuzat că nu este în stare să elaboreze un document coerent. „Ghinea, calmează-te: până și planul tău foarte prost va fi aprobat într-un final”, a mai spus social-democratul.

Alfred Simonis (PSD): „Stai liniștit, Ghinea… Până și tu vei trece clasa. Dar ca ultimul corigent. La toamnă!”

 

„Apostolii incompetenţei de la USR mint cu nerușinare pentru a justifica urecheala Comisiei Europene pe PNRR! În disperarea lor fără margini, ”oamenii noi” au ajuns să inventeze știri despre PSD! Ghinea, calmează-te: până și planul tău foarte prost va fi aprobat într-un final! Dar rușinea de a primi observații peste observații de la Comisie pentru că nu ești în stare să faci un document coerent nu ți-o ia nimeni! Stai liniștit, Ghinea… Până și tu vei trece clasa. Dar ca ultimul corigent. La toamnă! Când toate țările deja vor avea planurile aprobate și vor fi primit bani de la UE. Numai tu nu! Ghinea, lasă minciunile! Dă-ți demisia. Ești ZERO!”, a scris Alfred Simonis, vineri, pe Facebook.

 

De altfel, miercuri, deputații PSD au depus o moțiune simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea. În ziua premergătoare, președintele social-democraților afirma răspicat că demersul este motivat de aspecte legate de PNRR.

„Avem niște întrebări la domnul ministru Ghinea. De ce avem un program național făcut de firmele de consultanță, încălcând legile din România? De ce prioritate de sute de milioane de euro au o destinație cu dedicație? De ce avem 0 euro pentru irigații, în condițiile în care țări precum Bulgaria, Ungaria și Polonia au obținut fonduri pentru irigații? De ce firmele românești nu primesc niciun euro prin Programul național de redresare și reziliență la capitolul granturi?”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, într-o conferință de presă.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Cumulonimbus filmat în Buzău, imagini spectacloase cu norul uriaș asemănător unui val oceanic

Un fenomen meteorologic rar a fost filmat marți după-amiază în Buzău, iar imaginile au devenit virale după ce au fost publicate pe rețelele de socializare, scrie Observator News, care le preia de pe pagina lui Cosmin Crăciun, cel care le-a surprins. Un nor uriaș a putut fi văzut în apropierea orașului Buzău, și pe Facebook […]

Din aceeași categorie: