19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

ALERTĂ – Stagiul de cotizare la pensie nu o să mai fie fix (ministru)

Citește și:

Ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea (USR), a declarat vineri, la Hotnews Live, că stagiul de cotizare la pensie o să fie diferit în funcție de domeniul de activitate al angajatului.

„Stagiul de cotizare nu va mai fi fix, va fi o formula in functie de domeniu”, a declarat Cristian Ghinea despre stagiul de cotizare. El a adăugat că oficialii Comisiei Europene „s-au speriat de stagiul de cotizare de 25 de ani” pentru că „nu faci decat sa arunci sistemul in aer”. „Vom scoate aceasta scadere brusca si vom gasi o formula viabila sa nu dereglam sistemul, asta ne-am angajat”, a mai spus ministrul.

Ghinea a mentionat ca „nu este o aliniere in coalitie” pe eliminarea pensiilor speciale. „Eu sunt mai radical, sa dispara toate pensiile speciale. Asa functioneaza coalitiile, avem  promisiuni diferite”, a adăugat el.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Majoritatea canadienilor respinge ideea împărţirii vaccinurilor cu celelalte ţări (sondaj)

Aproximativ 70% dintre canadieni sunt împotriva împărţirii vaccinurilor cu restul lumii până la încheierea campaniei naţionale de imunizare, potrivit unui sondaj publicat luni, şi aceasta în timp ce ţara a comandat sau a rezervat peste 400 de milioane de doze pentru 38 de milioane de Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: