19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu și Zanni nu s-au înțeles la „Survivor România”. „Nu pot să accept”

Citește și:

Cătălin Moroșanu dezvăluie acum adevăratul motiv pentru care nu s-a înțeles cu Zanni pe parcursul competiției „Survivor România”. Sportivul susține că nu acceptă comportamentul pe care tânărul artist îl are, speră ca acesta să înțeleagă că „în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la „Survivor România” din cauza problemelor medicale. Pe parcursul competiției s-a înțeles foarte bine cu Culiță Sterp, dar și cu Elena. Cu Zanni, care va juca într-un film de lungmetraj, nu a avut o relație așa de bună.

„Am stat și am suferit trei luni și jumătate acolo, am îmbătrânit trei ani de nervi, nu pot spune că totul a fost bine. Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă”, susține sportivul pentru viva.ro.

Cătălin Moroșanu e de părere că Zanni l-a provocat de multe ori, însă nu a acordat importanță, nu a reacționat.

„M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

În prezent, artistul încă e în competiția „Survivor România”, luptă pentru marele premiu.

„Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”, a declarat Cătălin Moroșanu despre Zanni.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Crema pentru protecție solară se alege în funcție de culoarea pielii și a ochilor. Ce trebuie să știi înainte de a te expune la...

Soarele poate fi o adevarată bucurie, dacă stabilim o relaţie corectă cu el. Nu fugim de soare, dar trebuie să ne protejam împotriva lui. Aşa cum ne spălăm pe diniţi dimineaţa, la fel trebuie să aplicăm şi crema cu fotoprotecţie zilnic. Cum o alegem? În funcţie de culoarea pielii şi a ochilor. ...

Din aceeași categorie: