19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Adela Popescu a publicat 8 poze neretușate de la prima naștere. „Zile întregi am umblat cu varză în sutien”

Citește și:

Adela Popescu este însărcinată în 36 de săptămâni cu cel de-al treilea băiețel. Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Vineri, 11 iunie, fiul cel mare al cuplului, Alexandru, a împlinit 5 ani, iar cu această ocazie, fosta prezentatoare TV a publicat pe contul de socializare imagini neretușate din perioada când acesta a venit pe lume.

„În noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste, pe Alexandru.

Am niște emoții diferite anul acesta. Tot ploaie, tot în așteptare, tot băiețel. Sigur că am scormonit puțin prin pozele din telefon făcute atunci și am făcut o selecție și pentru voi. Așadar:

1. Ultima poză cu burtică înainte să nasc 2. Cireșe mâncam și atunci 3. În spital, la scurt timp după naștere 4. Prima zi acasă. O celebram cum se cuvine, cu un serial (The good wife) și ceva dulce. V-am zis că sunt multe similitudini.

5. Tati, @raduvalcan, în acomodare 6. Cea mai sexi fotografie a mea.

Zile întregi am umblat cu varză in sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile. Să n-aud comentarii! (râde)

7. Seara, la un prosecco, în gradina noastră, obosiți, dar fericiți. De cele mai multe ori eram doar obosiți. (râde) 8. Te iubesc, dragostea mea!”

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Povestea lui Ştefan Boşnigeanu, bătrânul care s-a specializat în a livra pizza pe role

Are 80 de primăveri, dar este mai tânăr şi mai activ decât mulţi dintre noi. Face exerciţii pe bicicletă în fiecare zi, merge pe role şi conduce o pizzerie. Astăzi îl veţi cunoaşte pe Ştefan Boşnigeanu, un om cu o poveste de viaţă uimitoare, pe care îl definesc ambiţia, curajul şi optimismul.  ...

Din aceeași categorie: